Showing posts from 2007Show all
mesyuaratlah ari ni.....

GURU ADALAH.....ni gambar tokoh guru... dia adalah guru dia juga digelar mujaddid bagi zaman ini...dia adalah YUSOF QARADHAWI.... i like reading his book.... #######################################################################…

semenjak menjadi seorang ibu, saya banyak di dedahkan dengan kepentingan susu ibu sepenuhnya kepada bayi tanpa dicampurkan dengan susu formula,jika sebelum ini... saya melihat ramai yang mengambil mudah dengan penyusuan susu ibu …

semenjak menjadi seorang ibu, saya banyak di dedahkan dengan kepentingan susu ibu sepenuhnya kepada bayi tanpa dicampurkan dengan susu formula,jika sebelum ini... saya melihat ramai yang mengambil mudah dengan penyusuan susu ibu …

Makanan pelengkap bayi selepas enam bulan MEMBERI bayi pelbagai jenis makanan secara tidak langsung mengajarnya kepelbagaian rasa dan warna. "SAYA selalu didesak keluarga memberi makanan pelengkap kepada anak saya yang baru …

Makanan pelengkap bayi selepas enam bulan MEMBERI bayi pelbagai jenis makanan secara tidak langsung mengajarnya kepelbagaian rasa dan warna. "SAYA selalu didesak keluarga memberi makanan pelengkap kepada anak saya yang baru …

SALAM EIDUL ADHA

[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

SALAM EIDUL ADHA

[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

ari ni cadangnya nak g shopping2 kat kb...tapi cedihnya xdapat....baba insyirah x cuti, pg2 lagi kena p jumpa hprz ii...ada kaitan dgn business dia...lagi pulak puteriku ...insyirah lepas kena inject semlm...demam lah pulak...tap…

ari ni cadangnya nak g shopping2 kat kb...tapi cedihnya xdapat....baba insyirah x cuti, pg2 lagi kena p jumpa hprz ii...ada kaitan dgn business dia...lagi pulak puteriku ...insyirah lepas kena inject semlm...demam lah pulak...tap…

em... pagi tadi p klinik...biasalah lawatan berkala utk puteriku...ari ni dia akan kena 1st injection....nangis insyirah tadi....cian anak mama... dah lah yang buatnya budak2 platih...risau gak...yelah takut salah bg ubatkan...na…

em... pagi tadi p klinik...biasalah lawatan berkala utk puteriku...ari ni dia akan kena 1st injection....nangis insyirah tadi....cian anak mama... dah lah yang buatnya budak2 platih...risau gak...yelah takut salah bg ubatkan...na…

masih lagi dalam holiday...lamanya school break ni.... ape lah nak jadi tahun depan yer.... dengan pengurusan yg baru.... masa GB baru datang lapor dirii kat sek tempohari....aku dah dalam pantang, tak sempatlah nak mengenalinya.…

masih lagi dalam holiday...lamanya school break ni.... ape lah nak jadi tahun depan yer.... dengan pengurusan yg baru.... masa GB baru datang lapor dirii kat sek tempohari....aku dah dalam pantang, tak sempatlah nak mengenalinya.…

10 cara untuk melatih diri bercakap perkara-perkara baik; 1. Kita mesti rajin membaca Al-Qur'an. Ia akan mengarah diri kita ke arah melafazkan perkataan-perkataan yang benar. 2. Banyakkan berzikir. 3. Rajin bercakap tentang k…

jika anda menggoreng ayam@ikan...n tiba2 lekat d kuali... don't worry....just masukkan asam keping 1@ 2 ke dlm minyak utk mgoreng... selamat mcuba

tea time

semalam ...... modified resepi utk jadikan menu petang ... yang seronoknya....secepat kilat abis... bila kita masak n masakan kita habis n licin lagi...memang rasa seronok dan berbaloi.... ni gambar menu petang semalam. resipi ya…

kehijauan vs pembangunan

ni kebun getah depan umah my parents....biasanya weekend, pagi2 aku amik udara segar dan cucimata melihat kehijauan yg didpn mata kat branda... best tul.... fresh air kan..mana nak dpt masa kat kl dulu ...heh heh...mujur dapat be…

kehijauan vs pembangunan

ni kebun getah depan umah my parents....biasanya weekend, pagi2 aku amik udara segar dan cucimata melihat kehijauan yg didpn mata kat branda... best tul.... fresh air kan..mana nak dpt masa kat kl dulu ...heh heh...mujur dapat be…

alhamdulillah....akhirnya dapat juga saya mempunyai blog sendiri... sebelum ni, sekadar membaca blog member2 dan kawan...tetapi kini...segalanya di sini.. ;) di harapkan pada semua memperolehi pelbagai info dan maklumat serta dap…

alhamdulillah....akhirnya dapat juga saya mempunyai blog sendiri... sebelum ni, sekadar membaca blog member2 dan kawan...tetapi kini...segalanya di sini.. ;) di harapkan pada semua memperolehi pelbagai info dan maklumat serta dap…