sambungan yang semalam....

ni kek lagi special yang mama buatkan utk baba, KEK PELANGI COKLAT... em...yummy coklat lagi.... mama meeeemang sukakan coklat....my faveret dari dulu lagi....sampai adik2 kat umah ni pun lau kakaknya buat kek coklat...moist lagi...alamaknya tak sampai 5 mnt masak...terus tinggal habuk,.,,.... :) .............. sampaikan lau buat kek perasa lain, memang kurenng lah ckit, my mom pula tak suka lau yang ada strawberry and something yang ada berry kat belakang...entahlah nape...memang dari dulu lagi... my ayah pula...lebih sukakan kek buah... so as an alternative... buatkan kek coklat buah.,,.... he he...
tapi yang ni lari dari kebiasaan.... asalnya kek marble but ubah jadikannya kek pelangi...resepi asalnya amik kat laman kak hanieliza... tapi d moderate ckit....
kek pelangi but toppingnya tetap coklatlah kan.... em marvelous!!!!...
resepinnya ;;;; em nanti pastekan kat cni........ ni buat kek ni amik masa insyirah zzzzzz....... macamni lah jadi mama, kena fitkan masa betul2, xleh main2 cam dulu kan.... life is always be different....

0 Comments