Semalam baba dapat pelawaan Cg Kamal untuk berpicnic kat Pantai Malawi... So kami bermesyuarat then kata sepakat kami bersetuju but balik harilah.... so bila dah balik TB, kami ajak2 adik2 sama,,.. meriah sikit,,, Tunggu Call dr diorang sama ada jadi tak... ni new post ni after dapat call dr Kak Ta, diorang dah on da way.. that's means kami akan menyusul lepas ni, lepas solat Jumaat n lepas lunch.. Bestnya dapat BBQ..
Nak baru littleInsyirah makan angin ,,, for lesson no 1 ~untuk mengenali alam semulajadi di Pantai...
Insya Allah ,,, nanti tepek story2 menarik kat sini... selepas ni...

0 Comments