Posts

Showing posts from August, 2008

Ayah Selamat Pulang Dari Umrah..

Bismillahi-Rrahmani-Rrahim Semalam tergesa-gesa lepas habis waktu persekolahan, terus pulang ke rumah mak, sebab petang nanti nak amik ayah yg tiba di airport setelah 2 minggu mengerjakan umrah di Baitullah Mekah. On the way, singgah sebentar di bandar Machang menyelesaikan urusan yang perlu di beresi.. Di Machang, biasalah mesti kedai buku feveret ku dari jaman persekolahan lagi di singgahi untuk membeli majalah wajib bulanan ku .. apalagi majalah pa n ma, majalah nur, tetiba terpandang cupcorn emm............ lamanya tak makan, haa nak lepaskan gian terus beli yg cup besar... he he puashati beb dpt makan ... alhamdulillah. Sedar tak sedar dah hampir pukul 4 ptg.. cepatnya masa berlalu, dah lah planning nak amik ayah after solat asar, tapi masih lagi kat machang.. huhu mesti rushing lepas ni. Sampai umah get a rest for a while, take our lunch, then bersiap,.. dalam pukul 5.45 kami bertolak ke airport, singgah beli buah durian kat Melor... sebab tahun ni baru sekali je makan durian..,
Cuti sekolah dah bermula... tiada sebarang planning utk holiday, coz bab kerja.. huhuhu so weekend hanya bercuti kat umah mak ajer... oh ya.. Insyirah dah boleh pegang makanan dan suapkan ke mulut.,,, banyak gambar2 baru yang nak dipost... yang kat pangtai ari tu pun belum post kan lagi... ok