Salamun Alaik..

Takde apa nak buat hari ni... sekadar update kedai dan juga masukkan produk baru.. Sambil2 baca Novel yang baru di beli di Jaafar Rawas... Berhabis duit baru ni beli buku.,.. asalnya nak beli Novel Salju Sakinah, dah baca masa di publishkan di Utusan MAlaysia, tapi tak puashati lah, kena jadikan koleksi juga.. tapi majoriti kedai buku yang dikunjungi dah kehabisan stok.. huhu cedihnya di hati ini.
Novel yang baru beli tajuknya Surah-surah Pilihan.....em.. tak bis lagi baca, nanti dah habis baca, will sharing it here.. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hai... tudung ku tak siap lagi.,.. sulaman bunga ku terhenti buat seketika.. ingatkan cuti nak siapkan.. tapi tak boleh... tak menang tangan rasanya.. bahaya juga utk baby insyirah.. sedang asyik mama menyulam tiba-tiba insyirah datang kan haru... dah jarumnya tajam..

==================================================================

huhuhu..
kenapalah.. takleh nak upload gambar ni???
lagilah kecewa.. kamera digital ku.. buah hatiku.. rosak..
esok baba nak ke kB.. so minta dia bawa p jumpa dr camera lah...
huhu hu hu... cedihnya.. tak tau nak cakap apa.. kamera tu penting to me.. n my bizz.. mujur cik ngah ada buat masa ni.. leh pinjam kameranya... huhuhu...


tadi.. ambil gambar t-shirt muslimah, dah masuk kan dah kat website damaiestore.com...
cantik2 bajunye... boleh lah dipakai waktu bersantai di pantai nan indah nanti,,,
minta ida tolong poskan tupperware belian kak zila dr selangor.... harapnya dah di pos.. tunggu tracking number nak hantar kat kak zila.. tQ kak zila.. nanti beli lagi yer :)

0 Comments