Hari ni jalan-jalan kat KB, sambil2 shopping di KBMall, hantar adik(ida) ke stesen bus, dah nak balik UMT dah mak sedara Insyirah ni,... penatnya... tapi nak juga masukkan entry ni hari ni.
Shopping baju baby Insyirah... dah ada sales tu... beli dalm 2,3 pasang baju utk Insyirah...berabis hari ni.. kebetulan kat 2nd floor ada sale untuk handbag n shoes... pulak tu, diorang tgh wat Happy Hour Sales.. Ada handbag yang nak di letgo RM 10/... he he .. beli lah satu... la la la... ... kira ok lah,.. nak buat gilir dengan yang lain... cadangnya nak beli sandal... tapi takde yang berkenan then tak sempat nak survey kat kedai2 lain... kaki dah lenguh... heu..!!!

Masa ni, nak solat kat Masjid Muhammadi.. tapi cancel...P ke Masjid Jamek Paya RAmbai... antara feveret masjid ni... snap gambar mercu Al-Quran je...kenderaan bergerak perlahan... .entah kereta siapa tu,... sorry ye tuannya .. dah tersnap sekali.. he he :D

Before perfom da solah, my brother's lapar lah,,, emm.. awal lagi ni, so singgah kat DBAYAM Restaurant... restoran nasi ulam kesukaan ku n baba, selain dari Cikgu Nasi Ulam kat Kraftangan. Menu yang kami ambil..
  • Nasi Putih (of Course)
  • ASam pedas Ikan Patin... woi.. sambil nulis teringat2 lagi...
  • Lawar(yang ni best) tapi kurang kaw sikit)
  • Ayam Goreng n ayam Pedas..
  • Sirap Bandung....
  • Pastinya Budu dan Ulam yang fresh.,..
Ha aa ,,, kecur liur... tadi terlupa nak ambil nasi tambah... saya pula?? tak nak tambah... nak jaga berat badan,... huhuhu...Baby Insyirah pun layan...makan.. he he... suka tgk si kecil makan... nak makan sendiri...
* Sekarang ada Pameran Jawi kat Muzium... sampai 17 Dis ni... saya tak dapat nak pegi.. huhuhu... tak sempat tadi.. ruginya...
walah... bis tuk ari ni.... ngantuk daaaaa,

0 Comments