BismillahiRRahmaniRRahim
Assalamualaikum..
Diari Sepanjang Aidil Adha.

Hari KHamis Baru ni keluar ke Bandar Machang, cadangnya nak g Klinik Gigi tapi.. jalan still jam lagi, ramainya anak kelantan balik bercuti ni... ingatkan dah kembali ok .. rupanya tidak lagi... so batal aje nak ke klinik terus ke CIMB bank.. nak reg utk CIMB Click... alhamdulillah, ada parking... he he tapi lupa nak bayar sewa parking .. huhuhu.. kena saman... dapat kad merah.. melayang RM 10 duit ku,..
Kenapalah boleh alpa.. Insyirah and adik bongsuku merangkap ayahsu insyirah ditinggalkan bersama cek chiknya.. selesai.
Ke taman Permainan.. dah janji ngan ayahsu nak ke sana.. tu yang dia teruja nak ikut tu... happy sesangat diorang bermain.

Ha.. gelongsor sayang.. hati2



akhirnya sampai juga ke bawah.BErapa Kali gelongsor ni..
tak nak berenti my baby..
nanti dah ok.. linenya boleh upload lagi gambar kat tmn ni,...

0 Comments