MAKAN MAKAN TIME


Salam all's, he just to share our food, semasa dalam perjalanan ke PEKAN, dan pulang ke MACHANG

JOm tengok... ewaah... makan itu penting untuk survival hidup, tetapi janganlah menghambakan dirimu untuk makan semata-mata. AWAS KALORI DAN 3G...( pesanan penaja (^_^), )




LOo...k Our lunch on friday, Our menu SIakap Sweet Sour, Mixed Tom YAm, Telur Dadar, and Kailan Ikan Masin... marvellous!!! Ini kat sebelah lapangan terbang, singgah sekejap kat UMT, jumpa acik, dan kami keluar makan, banyak gerai ditepian kolej kediaman UMT, namun sayangnya , bila cuti, mesti tutup, so.. jauh juga lah kami survey kedai makan yang buka. Mujur ada kedai ni... ok, kebersihan pun, servis pun ok juga, betul2 mengadap airport...



Our drinking :::: Kiwi Smoothies, and Durian Belanda Ice-Blended, also warm water..seeE.. my baby inpatient to eat......... (dah lama x ckp omputih, sowi la kalau ada silap ya)


THis Menu we ate masa dalam perjalanan, Roti and sadwish dibeli di Melur Bakery kat Machang, this one my feveret place too... Yang Roti (tak tau namanya, but spread wit chicken n mayonis amat2 disukai oleh my dauter.. yang satu lagi bun di sanwishkan.,. YUMMY!!!

This One Me!!! Special menu from kak zati n her husband Mee Hong Kong,. memang marvellous!!! YUmmy ...Tengok tu,,, tak sedar gambarku di snap... masa ni dah siap semua kelas ku... he he

emmm........... lazat dan pastinya sedap untuk diri dan menaikkan berat badan... cuma kena kontrol tau, nanti 3G, tak kuasa...
Ingat !! Punca penyakit datangnya dari perut... INgat!!!
































































































































































0 Comments