Salam to alls,
mesti pelik kan ??? Apa ada pada tajuk di atas Well sebenarnya tadi pagi2 kat skol, dapat purse ni.., ha ha ha... bukan free tau tapi dibeli, dari AVON, order daripada Kak TUn, berkenan sangat.
ingatkan kita aje yang jatuh cinta, rupa kawan-kawan sekerja pun nak juga, hah! pakat orderlah diorang kat Kak Tun, cantikkan? English style, actually now i love english style!! Emmm... nak dapatkan koleksi Vantage,mahal lah pulak!!! Tapikan my bag sama aje corak dengan my apron, Apron ni dah lama beli, tapi baru pakai... he he semangat sikit nak masuk dapur, tengok tu!!!siap bergaya dengan purse, agak2nya kalau pakai apron ni p sekolah and bawa purse ni macam dalam gambar tu!! apa akan jadi ye??? Musykil-musykil!! Ustazah ni dah buang tebiat kot!!! Haha mesti kelakar kan

0 Comments