Aksi dan gelagat Insyirah

Salam untuk semua,
Hari ni, just nak masukkan gambar-gambar Insyirah, sebenarnya dah lama snap gambar ni, cuma disebabkan line broadband tak ok, postpone dulu.. sekarang dah ok, layan gambar my dotter, dah lama rasanya tak menceritakan perkembangannya, kalau kat blog dulu, selalu je cerita tentang dotter ku ini,

Bersama paksu nya, kat lama rumah MIL, pagi2 lagi dah lompat2.. suka lah tu boleh melompat.

Aik, mendongak ke langit, mencari sang mentari pagi ke tu?? sepanjang pagi, habis bunga, pasir dan batu2an di pegang, sebagai pembelajaran untuknya.

Mengajak paksunya ke mendaki tangga, kebetulan rumah MIL ditepi jalan, emm risau juga bila dah pandai jalan sendiri ni, takutnya terlepas ke tepi jalan, itulah, sebagai ibu bapa, dan orang dewasa mesti sentiasa mengawasi pergerakan anak-anak.



Comments

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

Tupperware ReGa Runtuh di www.sutrahouse.com

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu