Assalamualaikum,

Lama betul tak masukkan enttry, 2 3 hari lepas memang terlampau penat, dengan kelas takmik, terus bersambung dengan aktiviti Ko-ku ,apalagi, latihan rumah sukan lah,tak sempat nak online... huhuhhu/...
tadi, baru je lepas Bengkel Penentuan Buku Teks bagi tahun 2010.,... pening sekejap kepala ni , nak mengisi borang 190, walaupun dah 2 3 tahun mengisinya, asal je nak isi mesti poning kepala ini... tak tahulah kenapa.. he he... mesti buat dengan berhati2 kalau tidak effectnya tahun depan dapat bekalan yang tak sama lah dengan jumlah murid... nauzubillah,

Ni satu hal lagi, buka je blog sesapa, hatta blog sendiri, gambarnya tak appear, entah kenapa lah??? lagi pula, nak upload gambar pun tak dapat. geramnya...!!! Rasa macam nak tukar je, pakai streamex pula, tapi bila fikir2 balik, kalau balik rumah mak and MIl tak dapat lah nak online.. itu yang teragak2 ni... huhu tolong~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


takde mood nya.. ok itu aje.. lah untuk hari ni...

0 Comments