Salam alls,
Petang tadi,. makan roti pita,, dah terliur pula tengok roti pita kat kakchik blog, and actually dah lama tak makan roti pita ni, so semalam keluar shopping belikan alat2 dan bahan untuk buat inti. Roti pita ni dah ready made sebenarnya ;
ok lah ini resepinya :
Roti Pita
sosej
timun dan tomata
mayonis
Sos cili
Caranya :
sosej direbus dan di potong kecil
timun dan tomata di parut.
gaulkan semuanya dengan mayonis dan juga sos
masukkan inti dalam roti pita
sedia di makan.

0 Comments