Hari ini PTK

Salam sayang semua,

Dah masuk 2 minggu damaiimpiana tanpa sebarang entry, bukan kesibukan yang membataskan, tapi masalah dengan talian internet. Insya Allah nextweek mungkin sudah ok.

oh ya, sekarang ni kat CC sekejap, tadi jam 9pagi, dah lepas Peperiksaan UMUM PTK, kejap lagi jam 11 ada sesi kedua pula. yang ini KHUSUS. tentang pengajaran dan pembelajaran.

Tadi jawab pun rasanya banyak guna mortar aje... :) bukan apa, study pun kurang, emmm memang tak skor pun untuk 1st time ni... baru nak mengenali dan berkenalan dengan kertas Soalan... ..

OK lah.. buat kawan2 yang mengambil PTK hari ni... selamat Maju Jaya...

Comments

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

Tupperware ReGa Runtuh di www.sutrahouse.com

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu