Assalamualaikum semua, apa khabar sahabat2 semua??? Harapnya sihat wal afiat dan dalam rahmat inayah Allah ya..( mcam tulis surat lah pula) Any way ....... gambar kat atas tu sebenarnya tier dan juga minipail yang dibeli dengan rainhouse .
pagi tadi Courier mesej barang dah ada kat ofis dia, so tadi lepas aje waktu sekolah ku terus menerpa ke arah wiraku, dan menghidupkan enjinnya untuk ke bandar Kuala Krai bagi mendapatkan barang kat atas tu... Alhamdulillah,

1st time melayari blog rainhouse , terpandang pada tier and mula jatuh hati,,, banyak sebenarnya barang english deco yang menarik minat... tapi... tengok poket dah kering.. he he beli yang nak guna ajelah... sebenarnya tier ni kalau ikut berminat sangat yang koleksi kaknor aka MrsNoor... tapi kaknoor tak jual, itulah mulanya perkenalan dengan web rainhouse then terus order.. ....


Oklah,,, cukuplah dulu, nak kena stop dulu, nak deco kek utk tempahan kawan , dia nak esok.. ok.,...

0 Comments