Insyirah N Coklat Football







Assalamualaikum....

Selamat Bercuti buat warga pendidik semua... rehatkan diri dan terus merancang untuk PnP anda tatkala bermula sesi baru nanti..

Just wanna share my lil Insyirah Pic,,, tengoklah apa yang dipegangnya... coklat tu sebenarnya mama Insyirah nak letak atas cupcake yang ditempah, but rupanya Insyirah dah skodeng awal2 lagi, bila aje masuk dalam kereta... haa. itulah yang dicari,.... emmm tak sempat nak sembunyikan.. tak dapat tidak kena beri juga, kalau tak... haaa gamatlah dalam kereta...

Comments

  1. Selamat bercuti juga untuk yang jadi driver macam kak tirana ni..hehehe.. Anak2 cuti sekolah, cutilah sekejap jadi driver...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

Tupperware ReGa Runtuh di www.sutrahouse.com

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu