Assalamualaikum,
Dah lama dah snap pic kat atas, but lupa nak masukkan kat sini Lama tak lamanya , basikal ni pun dah terbelah dua... huhuhu...
my baby gAnazzzzz ??? actually not her did that bad thing!!. Pour my little baby..
basikal sebenar di beli baba, memang excited lil insyirah dapat basikal ni, then, basikal tak sesuai lagi pada peringkat sooo.... berilah kat ayahsu nya di kampung... beberapa bulan kemudian, akhirnya basikal itu tamat riwayatnya.,.. bukan dibuat oleh ayahsu, tapi si ucu yang naik dan bawa basikal, bayangkanlah budak umur 8 tahun yang tunggang basikal ni...
huhu... tapi kalau g terri(pateri) masih ok lagi.



0 Comments