Jumaat lepas, inilah aktiviti Nurhusna Insyirah, bangun pagi2 blm gosok gigi dah on kan laptop babanya, dah tau dah kat mana nak masukkan CD,.. hai dah tak boleh letak laptop terdedah camtu aje ... sesuka hati je dia tekan ... nak on ke nak off ke... nak masukkan cd.. alamatnya kalau dibiarkan boleh fenin si laptop ni.



Yang ni pula sesudah mamanya mengemas rumah, dan mengalihkan perabot... aik... dijadikan tempat bermain pula.. isnyirah2 inyirah.

p/s : alhamdulillah dah semakin sihat sikit, dan mood utk berblog pun dah kembali. alhamdulillah...

1 Comments

  1. salam singgah..aiseh..name anak kite same ah :)

    dan juga kalau rajin, singgah lah kat kedai gambarkami utk jadi peserta give away..link ade kat blog sy k..

    ReplyDelete