Not Feeling Well

Salamun alaik....

Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara :
"sihat sebelum sakit"
well itulah yang sedang saya alami kini, kesihatan dua hari ini kurang memuaskan, semalam , pulang aje dari sekolah dalam pukul 3 ptg, kepala ni betul2 berdenyut.. sehingga memaksa diri untuk terus berbaring, ya Allah migrain datang lagi... dah lama tak kena ni... tak boleh kena cahaya langsung mata ni, di sekolah petang semalam pun sebenarnya tahan aje"nebee" .. drive pun tahan aje sakitnya, mujurya rumah dekat aje dengan sekolah. Hari ini pun masih belum sihat, mujur baba tolong uruskan baby insyirah dan alhamdulillah siputeri seakan memahami kesakitan yang dialami mamanya... time nak nenen aje menganggu mamanya... bila datang migrain ni, memang tak boleh nak buat apa-apa... berdenyut kuat tak boleh nak katakan... bunyi orang bercakap je rasa bising sangat2..
sekarang ni pun going to get a flu.. rasa tak selesa pada hidung... emmm mungkin ini kifarah dosa... moga terhapus dosa-dosa kecil ku ya Allah.
Ok lah cukup sekadar itu... doakan saya kembali sihat dan dapat bekerja dengan sempurna. Insya Allah

Comments

  1. dah gi klinik ker?
    Moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. belum kak,
    sarah just ambil panadol solube aje( eh betul ke ejaan ni)
    Terima kasih kak nor

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu

RESEPI GULAI IKAN KERING SEDAP MUSIM PKP