Suka betul dia dengan lagu Old McDonald... kalau tengok mama on je laptop terus sebut eieio...
tapi sekarang sedang dalam usaha untuknya hafal nama2 Nabi...




Salam kasih sayang semua, just wanna to share aktiviti litle insyirah weekend baru ni, and mamanya pun baru berkesempatan snap pic bila dia menulis, tak tahanya dah bagi A4 paper dah tapi still nak menulis "melakar" dibukunya kids song nya... sambil sambil menulis sambil baca A,B, Ci, D, E ..........to Z ; alhamdulillah dalam usianya sekarang ABC sudah dalam mindanya, begitu juga Satu, Dua Tiga - Sepuluh, One Two Three- ten ...
awal2 dulu bila count 1,2, _, 4,5 ,6 ,7 ,8,9, 10 and the missing is No 3, but now... dah ingat semua...
Sukanya bila dengar little insyirah mengira, membaca dan menulis, tapi kena pantau lah... sebab nanti habis dinding2 rumah dilakar buat lukisan grafiti.. huhu...
Nanti tgk pula macamana gelagat little insyirah mengosok gigi pula...
p/s : dah 4 kali try upload this pic.,.. alhamdulillah hari dapat... sukanya hati :)


1 Comments