Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,
Hari ni, sarah nak ke medan peperangan... ehh,,bukan peperangan yang melibatkan nyawa orang tau!!! ini peperangan untuk menguji kecekapan seorang penjawat AWAM... PTK... huhu
cuma tak tau lah nak cakap macamana... tak buat sebarang preparation pun... so.. macamana tu??? harapnya yang ni lagi better resultnya.. doa2 biarlah 2 2kertas dapat level 4... ayyooo!!! nak dapat level 4 macamna kalau tak studykan??? kan???
Wish gud Luck to myself and may Allah bless me..
Exam start jam 9 pagi nanti, untuk P&P dan jam 11 nanti untuk kompentasi Umum.
Pusat peperiksaan pula di SMK Kuala Krai... tempat yang sama cam tahun lepas...
but utk bulan ni 2 org teman sejQAF tak ambil , tak layak.. diorang ambil utk bulan 10 nanti... alahai takde geng lah pula...
oklah guys... nak belek2 buku jap... nak memorisekan mana yang sempat.
Muga dipermudahkan sempena bulan yang barakah ini.
Doakan ya kawan2

1 Comments

  1. good luck ye..tringat first time kak nza ambik PTK yg br dperkenalkn. Time 2 dlm pntang. g exam tmbak jerr n xsngka terus lulus(skrg guna gred 4). Kekonon antara trgolong 0.5% yg lulus sluruh Msia PTK th 2. Kmbangkempis idung nihhh...cz dh terus naik pangkat kalahkn GPK2 kt SK tuh..jelous smacam jerr depa....hi,hi,hi...

    N pas tu ambik utk ke TK3..g tmbak gak. Umum dpt 4 but P&P dpt 3..tu semua kes tmbak menembak...smlm ambik lg utk P&P kali ke 3. xdpt2...

    ReplyDelete