Ingat tak post sebelum ni, ttg kelahiran kembar my aunty?? inilah dia si kembar aliudin dan alaudin... emmm lupa pulak berapa bulan umur mereka ni, Pic ni diambil tika usrah cikhae ziarah umah mak, so semua tak menang tangan dan mata sentiasa mengawasi sikembar ni.. tak boleh tengok brg ape... terus nak masuk mulut, tambah2 hidangan pulak di atas meja jepun.. huhu lagi berisiko utk baby2 tu... semua pakat dok kerumun diorang ni .. geram...

1 Comments