Inilah hasil tangan mama Insyirah. Tulisan tu guna piping jelly wat color merah, itu yg tenggelam sikit tu.......

Haa.. potong.. jangan tak potong

Ayahsu, Insyirah, Ucu Na
Apasal stim je mata ucu?

Sebenarnya Ucu tgh pujuk Insyirah,, merajuk sbb nak potong lagi kek upss brownies .tu ..

Assalamualaikum
Pagi semalam buatkan brownies, permintaan adik2, katanya lama tak makan kek, maklumlah raya hari tu, kaklongnya tak buat walau sebiji kek pun. Malaslah masa tu, entah kenapa .. he he.. so semalam, pagi2 lagi buatkan brownies. Kenapa brownies??? sebab tak yah guna mixer just wisk je . dah terlanjur buat, apa lagi ambil syarat and konon2nya sambut besday Nurhusna Insyirah, (sambutan utk my dotter postpone hingga cuti nanti, tunggu mak2 sedara dia balik dulu.) nanti banyak dpt hadiah,... he he he ... Ok layanlah gambar2 tu..




1 Comments

  1. wah cantik n nmpk sedap la kek tu...Pandai betul mama insyirah nih...nk jugakx3...

    Hepi besdy utk insyirah..ha nnti minta adiah byk2 ye....

    ReplyDelete