Gelagat Insyirah.. taknak makan nasi, pedas katanya. Sebenarnya alasan je tu...just minum ice blended jer.. Tu thumb up best...... katanya.



Black Forest Cake : satu slice je.. sebagai memenuhi janji buat Insyirah yang nak makan kek..

Yang ni beli kat Pintar Cake sebelah SMO di bandar Kuala Krai... so far sedaplah juga... :)




Kiwi Ice Blended ! Pesanan Baba. tuannya tak nak exposekan diri.. so nampak janggut ajelah.. ;)



Siakap Sweet Sour





Tiga menu pilihan mamanya : Siakap Sweet Sour, Ayam Masak Lemon

& Kailan Goreng..


Tengahari tadi, pulangnya baba dari kerjanya.. ingatkan dah bawa balik lunch untuk kami berdua kat rumah... tapi .. huhu tangan kosong aje...cedihnya ;(

Rupanya baba ajak kami makan kat luar.. kalau ikut tak nak lah keluar.. mana nak iron baju, tudung ... biasalah kan penyakit "M"..

so capailah mana2 blouse dan tudung yang memang tidak perlu di iron.

banyak suggestion dari kedai makan, restoran/.. last sekali kami pilih Dataran Damar. (yang ni on da way nak ke Gua Musang... lepas sikit je dari PPD kuala Krai.

So far ok lah menu2 di atas.. tapi bagi diri ini.. rasanya terlebih manis ,
mungkin yang suka manis takde masalah kot ....
Total semua 3 menu utama + 2 pinggan nasi + 2 ice blended RM 42.20
( Agak mahal lah... rasanya)...
emmm..........

0 Comments