Dpt petai dari kawan baru ayah





Ucu Na dan Ayah su begitu teruja bermain air..


Mak dan sadiq

me, ateh dan cik ngah di belakang bersama INsyirah



Salam.. semalam (petang jumaat) planning nak beriadhah ke Bukit Bakar, tetapi disebabkan masalah-masalah yang tidak dapat dielakkan, maka planning terbatal tanpa pengesahan syura.
Jadi petang tu just ikut mak and ayah bersama adik2 tinjau jalan raya baru yang dlam proses pembinaan.. saje je jalan2 nak tau percent dah siap...
Dalam perjalanan tu... terjumpa anak sungai yang jernih sangat airnya.. ape lagi .... singgah kejap bermain2 air.. seronok betul Insyirah dan geng2 nya bermain...
Mesti tertanya2 kan.. mana lah baba insyirah ni.. masa ni babanya tengah ralit tgk al_kuliyyah.

2 Comments

  1. salam..memang best bila dapat jejalan bersama family kan...walaupun tempat tak jauh tapi seronok bila dapat berkumpul bersama-sama.

    ReplyDelete