Insyirah...





Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... mungkin tika ini, member2 area KB sedang menonton Ketika Cinta Bertasbih di Balai Islam Lundang... uh hu hu... jelesnya ambo takleh nak g.. al-maklumlah dari Kuala Krai ke KB mengambil masa 1 jam lebih2.. andai pergi dan tayangan tu habis jam 12.. jam brp ya kami sampai umah??? esok pula kerja.. emmmmmmmmmm penat lah... berkorbanlah ... tak pergi...
oh... sebenarnya just nak share pic my Insyirah, tika ni dalam keta , rasanya on da way balik Machang, dipakainya sunglass yang ada dalm keta... mamanya apa lagi snap je gambar dia... cute kan Insyirah >> he he mamanya pula puji.. alhamdulillah.. setiap yang dicipta Oleh Allah itu dalam keadaan yang baik dan cantik.!! ( gambar ni snap dlm tahun lepas, and gambar ni jua lah yg sarah cari utk join contest yg dibuat oleh mommy2 , tapi tak jumpa.. hari ni buka file dlm laptop.. ha jumpanya... nak buat macam mana bukan rezeki nak join contest..
oklah... sambil2 update stok kat website damaiestore.com.. rest jap... utk update blog..


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu

RESEPI GULAI IKAN KERING SEDAP MUSIM PKP