Salam semua,,
Tadi terbaca entry tentang photoscape di blog kakchik.. so.. terus link ke website tersebut and download.. alhamdulillah .. dah lama sebenarnya nak letak gambar layout macam ni.. tapi tak tahu macamana.. syukran lakiii buat kakchik kerana postkan entry ttg PS ni... 5* to you sis. :)
Try edit gambar2 cupcake yang ada.. and yang atas tu adalah hasilnya... lepas ni boleh lah guna degn sepenuhnya dan masih banyak lagi yang nak di explorekan..
Salam Maulidur Rasul Ya Rasulullah ku merindui mu, ku mengasihiMU.. selawat dan salam buatMu wahai kekasih Allah.

5 Comments

  1. salam, lama xjengah...dh mkn cantik umah...colour hijau gitu...

    xthn tgk cupcake tu....sedappp...

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk..photoscape tu senang,dah tu step tu,leh la explore lagi..byk lagi design yang lainkan..leh letak watermark lak..

    ReplyDelete
  3. kak nza : terima kasih kak atas compliment :)
    he he.. dah lama diam diri , baru ada buat sikit cupcake.. inyirah selalu dok tanya . kek :)

    ReplyDelete
  4. Mrs Adz.. itulah... seronoknya blh guna PS ni.. nak edit gambar mudah kan..

    ReplyDelete
  5. salam maulid nabi sarah.

    hehe, kakchik pula yg dapat kredit ya. kena ucap trm kasih kat cikmin.com kot sebab dia yg kongsikan info psl PS tu. anyway, dah berjaya dah tu. senang aje kan.

    ReplyDelete