Assalamualaikum dan salam semua...

Pagi tadi join kelas masakan yang dianjurkan oleh YL Ingredient di Kuala Krai, 1st time he he mencari ilmu masakan. 5 resepi yang diajar antaranya Sponge Cake, Pandan Layer Cake, Cotton Cheese Cake, dan juga pau/ man Tou.. alhamdulillah .. bertambah2 ilmu bakary ku.. disamping mengenali kawan2 baru. Ni antara Pic yang sempat diambil.. enjoy the pics..


Pandan Layer Cake

Cotton Chesse Cake


Mantaou

Insya Allah, nanti nak buat bila ada masa senang.. sekarang tidak senang lagi.. walapun weekend, tetapi tiada air huhu.. dah 2 hari air takde .. kain baju dan bertimbun tak terbasuh lagi... ingatkan hari ni boleh membasuhnya, setelah seminggu kepenatan dengan aktiviti sekolah.

Insya Allah nanti update aktiviti sukaneka dan rentas desa serta mesyuarat PIBG yang berlangsung sepanjang minggu..



1 Comments

  1. best tu...dpt ilmu buat kek...semua nmpk menyelerakan....

    ReplyDelete