Biarlah gambar yang menceritakan ke"excited" an insyirah dengan yellow duck yg dibeli petang tadi.. itu belum lagi di bawa berkelah di tepi pantai atau ke swimming pool...

agak2nya... kalau dah dalam air dengan yellow duck tu... nak ke dia berenti bermain sehingga kepuasan dirinya menjelma... insya Allah esok kalau ada masa kita test kat mana2 pantai yg kami akan singgah selepas ke KB esok.. he he syok jee planning.. entah jadi entahkan tidak..

Yellow duck tu baru je beli petang tadi kat kedai barangan plastik.. Asalnya mama just singgah kejap nak beli penyapu dan penyodok je.. (pengaut sampah) eh ... betul ke istilah tu??? takpelah... sebab yg lama dah turun taraf dok kat laman rumah.. so susahlah sikit nak mengauut sampah yg disapu... Penyapu pula dah ada sebelum ni.. tapi keras semacam aje .. sesuai utk diletak dilaman tau dapur.. so itulah.. lama dah mama memendam rasa nak beli penyapu yang serasi... sebab sebelum tu baba yg belikan.. huhu..... so ari ni dapat apa yang nak...

kalau ikutkan nak juga beli vacum,, senang nak vacum rumah,..,. tapi itulah .. bila lah boleh beli ya?... he he.. sebab ada orang halang beli lagi.. katanya tak berapa penting .. huhuhu...

apa2 pun gunalah penyapu untuk membersihkan rumah ya...

entah apa2lah mama insyirah membebel "

last not least" an nazofatul minal iman " kebersihan itu separuh daripada iman..

0 Comments