Assalamualaikum dan salam semua...

Alhamdulillah, sarah selamat melahirkan bayi lelaki hari Isnin tepat jam10.55am di Hospital Machang pada 7.6.2010..

Ahlan Wa sahlan kepada ahli baru kami yang telah diberi nama : Muhammad Arif Naufal..
Alhamdulillah syukur yang tidak terhingga padaMu ya Allah ... kerana memberikan anugerah ini sehari sebelum hari Ulangtahun perkahwinan kami yang ke-4.. Salam Ulangtahun buat kami berdua.. muga kekal bahagia hingga ke syurga..,...
Ini dia si kecil Naufal buat tatapan teman2 semua...


Assalamualaikum semua... Ismi Muhammad Arif Naufal bin Mohd Shukri
Salam Ukhuwwah semua...... saya anggota baru dalam famili mama, baba, dan kakak Insyirah..
Pic ni hari 1st saya di dunia fana ni... mama yang snap.. masa ni baru lepas keluar dari labour room... ciannya mama,... penat betul.. saya tidur kejap and bagi mama rest dan kumpul energy....
semalaman kami berdua dihospital
Ini hari kelima Naufal... dah kat rumah nenek... ramainya orang kat umah nenek.


Haaaaaa... inilah kakak Insyirah... selama Naufal dalam kandungan mama, selalu aje kakak sapa Naufal dan cayang naufal... Naufal Cayang Kakak... :) Kakak pun cayang naufal...
Ok lah kawan2... setakat ini sahaja.... mama cakap cukuplah dulu... mama nak rest dan berpantang dan menghabiskan masa dengan naufal dan Kakak...

3 Comments

  1. assalamualaikum sarah. tahniah sekali lagi atas kelahiran naufal. insyirah nampak seronok dpt sayang adiknya :D

    ReplyDelete
  2. tahniah w.pn dh trlewat wish....

    ReplyDelete