Sebahagian daripada CD saya.. ,, yang corak ppink love to kakak yang punya...
Mama beli utk saya... cantik tak CD kami??? kawan2 jangan jeles ya ;)
lepas ni Naufal dah tak pakai pampers pakai buang dah.. Naufal nak berjimat.. cTolong mama n baba berjimat cermat!!! lagi satu, naufal and family nak selamatkan bumi ni..
kawan2 bqyangkan diapers pakai buang yg tu nak boleh lupus, makan masa 300 tahun... huuuuuuu... " ini mama yg bagitau naufal "
cuma Mama cakap kat Naufal , mama kena lebih rajin lah lepas ni... yelah! mama kena buang POO POO naufal dulu then basuh CD naufal, then jemur..
maksudnya mama kena menambah aliran kerjanya..
Tapi kan .. mama cakap mama dah ready utk semua ini..
Lagi satu maam cerita kat naufal, masa jaman kakak lag mana bercita2 nk berCD, cuma masa tu mama tak confident boleh ke tidak nak berCD... sooooooo... this time mama tak nak toleh belakang...
oh ya kawan2 ni pesanan penaja : mama bukan aje berCD untuk naufal tapi mama juga dah start nak jual CD , bukan utk untung semata-mata tetapi MISI meyelamatkan ekonomi dan Alam sekitar..
kalau kawan2 mama nak beli CD, hello atau sms mama, takkpun silalah ke store mama yang baru,.,
Klik aje banner kat sbelah..

0 Comments