update ari ni

kononya nak update blog jap.. but naufal dah bagi signal... he he
sorrylah kengkawan...
banyak story nak share tapi dah
dah ada baby ni... tak sempatlah lagaknya..
Hari ni hari yang 26 berpantang... hari ni menu makan laksam utk breakfast ,
tengahri pulak.. adik ( ida ) buat nasi ayam... huhu... makan aje.... cuma ulam2 je tak sentuh..
petang tadi, masa asar, terasa lenguh2 je badan... huhu.. sakit lah pulak,, so baru je lepas bertungku ni!! oklah sikit..
pssssssssss.... mak tak tau sakit ni..
kalau dia tau.. mesti dia marah and just bagi makan nasi putih + ikan bakare / ikan kering aje..
huhu... tak lalu dah mamanya...
tapi still lagi pantang.. takut wehhh.. kalau terlalu berani, nanti kan badan siapa yang merana???
tak nak lah mamanya....

Comments

Popular posts from this blog

Senarai Pendek 26 Mommy Blogger Malaysia Paling Best Bagi Tahun 2021

Tupperware ReGa Runtuh di www.sutrahouse.com

11 Kelebihan dan Keistimewaan Kurma Ajwa Asli VIP Gred Premium dari Rihura Herbs Enterprise Yang Patut Anda Tahu