Alhamdulillah............ sukanya bila dia dah meniarap !! Naufal dah meniarap petang hari Rabu ( 15/9 /2010)  ............ tapi tak bestnya ....... tak sempat nak videokan masa dia berusaha utk meniarap..
dah banyak hari cuba and that day dia berjaya,. Tahniah anak Mama !!!
Pic kat bawah Naufal dah mula berjaya.......
Mama... Baba... kakak !!!............. adik dah berjaya !!!
yeay!!! alhamdulillah

Bila dah meniarap ni.. cuba tengok kepalanya selepas dicukur itu hari... rambutnya tumbuh tak sekata.. tak encem laaaaaaaaaaa. rambut anak mama ni !!!

ni nak story tentang petang tadi........ pergi klinik kesihatan untuk rutin bulanan Naufal dan kakak Insyirah. sepatutnya 5/9 ritu.. tapi sebab nak raya.. so taknak lah inject si naufal... kang tak pasal2 demam... tak beraya lah jawabnya...  so complete lah task tersebut today.....
Masa timbang berat naufal......... kakinya tak duk diam.. asyik menendang aje.. cian misi2 pelatih nak buat bacaann.. oppsssssss berat naufal bertambah sekilo lagi.. berat sekarang 6.3 kg, manakala Isnyirah .. huhu.. still dlm garisan kuning .. 10kg aje... sedihnya......

Masa jumpa dgn misi.. jsut bagitau yg naufal ada ruam kat badan.. so di berinya calamine dan syrup paracetamol mana tau kot2 demam lepas kena inject nanti...
Bila tiba time nak inject... ingatkan tak nangis macam inject 2bulan ritu........ rupanya yg ni dia nangis... tapi kejap je... Misi siap puji lagi adikkan... he he ... kental anak lelaki mama ni.. !!!! sebabnya dia ralit tengok toys yg digantung kat syiling... suka betul Naufal pada objek yg bergerak......
inilah rupanya ubat2 naufal

0 Comments