assalamualaikum semua.........
sarah ambil kesempatan ni nak promosi sikit.....
pada peminat dan pencinta CD...
pecinta Alam sekitar.......
pencinta pada penjimatan HEBAT
pada yang menyayangi si cute... sicumel dan si manja anda.....

dgn ini ku mau war warkan...........
bahawa sanya.. CD DyanaMP dah ada dalam stok http://www.sutrahouse.com/..
Stok adalah amat2 limited............. so jgn lupa jenguk ke website ku itu,,,,,,,,
dan dapatkan koleksi CD ini dgn segera..... sblm terlepas ke tangan org lain......
oppssssss..... CD 2 lain pun ada juga.........
Pilih aje mana yg mau......
kalau takde bb, blh je beli utk dihadiahkan pada anak sedara, kawan2......
tlg diorang berjimat......
design pun cantik2............

OH ya... kalau buat pembelian 3 helai ke atas ada special price then ada cute gift juga
ini dia.......... nissan Foot cover....... bernilai RM 7..
emmmmmmmm cantiknya kalau bb pakaikan......
apa lagi???




Yg ni pula Rattle .......
RM 14.00 je sepasannng...........
ada kat web .. mehlah beli

silalah ke

0 Comments