Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni g KB, makan kenduri dan jumpa Is(member se UM) dah 2 3 kali buat date and jemput Is sefamily ke rumah sewa kami,, but takde kesempatan lagi.. maklumlah ... tuan rumah dok ber holiday kat rumah maknya di Machang.......... so at the end,... kebetulan hari ni ke KB.. jumpa pun kat KB MALL sekejap aje.. menyerahkan TUPPERWARE yg Is order dr awal tahun lg.. jumpa tadi dalam keadaan lorat and masing 2blm solat asar lagi... just jumpa kat parking aje... huhuhu..

itu ajelah... just nak update blog

0 Comments