Assalamualaikum dan salam Jumaat semua..

Semoga hari ini (sayyidul Ayyam) memberikan kita semua keberkatan dan juga kemurahan rezeki daripada Allah swt. Insya Allah.
Hari ni saje je sebenarnya, nak share wishlist yang boleh dikatakan pentinglah untuk me.

Yang pertama

Deep Freezer
Amat2 diperlukan utk menyimpan stok susu Naufal.. Memandangkan kat rumah sekarang ni, ada peti kecil je yang satu pintu, so.. tak brp sesuai utk dijadikan peti penyimpanan susu Naufal.  Ya Allah Murahkan rezeki ku... target bulan  disember ni mesti dah ada dlm rumah.. eh eh... kena p beli dah ni... budget oh budget.... smlm p survey ada yang kecil dlm RM 500 ++ ... emmmmmmm...

Yang kedua .. ni haaaaaaaaa... senang nak buat cupcake.. he he .. Insya Allah by next year .. ameen..

Yang ketiga :
Ini dia.......... huhuhu..

ke ada yang nak bg free semua item kat atas? mana tau ada orang nak taja...  :)

0 Comments