Salam semua.. apa khabar? Alhamdulillah kami di teratak damaiimpiana sihat2 semuanya. Lama menyepi bukan bermakna tidak aktif, cuma tiada kesempatan nak update blog. Rupanya ada 2 kanak2 kecil di rumah , menyebabkan mamanya amat2 sibuk dan tiada masa nak berceloteh..
Sekecil naufal amat2 lah suka berada di bawah ketiak mamanya, itu sebab takleh nak online..
selain tu bz dengan aktiviti sekolah..
oh ya Naufal dah laju dah merangkak dan boleh bangun berdiri dgn beraninya tak nak memegang apa2 tika berdiri, rungsing mama dan baba..  rupanya jauh beza membesarkan anak lelaki dan perempuan.. anak lelaki ni begitu lasak.. Naufal memang lasak dan cergas, kadang2 mamanya surender.. ha ha ha.........

ok no idea..

oh ya 11.1. 2011 my hubby besday.. so me buatkan red Velvet Cupcake to him........ hadiah? Rahsia :)

0 Comments