Assalamualaikum dan salam petang sabtu..
wanna share koleksi gambar terbaru kakak dan adik naufal yang semakin aktif dan berselera makan. Alhamdulillah, setelah bertapa selama sebulan, akhirnya my keras tangan crochet hat utk kakak insyirah siap jua akhirnya :) puashati mama blh siapkan hat ni utk kakak. Patern di ambil daripada kopiah adik, rasanya badrul masa dia belajar diPASTi dulu, skrg badrul dah ting satu, lama tu mak simpan, so guna patern tu and tambah crochet flower utk menampakkan girlish sikit.. lau idak nampak kopiah jelah.. color pula guna benang purple and pink. ok tak? mak bagi cadangan supaya tambah ropol.. supaya lebih nampak cute.. insya Allah akan dipertimbangkan.... *sebenarnya mama dia tak sabar nak pakaikan pada anaknya ::::)
kat bawah pic terbaru, ambil tika dalam perjalanan balik umah mak di machang pagi tadi..
ok tak my hasil keras tangan? sebenarnya saya ni adalah asas2 ber'crochet' , belajar masa form 5 dulu dgn mak.. adalag siapkan alas meja dolu2.. :)
kakak mengantuk sebenarnya tuuuuuuuu....

tgklah anak dara posing.. tanpa disuruh2..

haaaaaaaaa..ni adik naufal sdg mencuba kereta kakak.. eh.. dah cecah lantai rupanya kaki. so naufal try tolak keta dgn kaki dia.. eh.. geraklah mama, baba. ( di bawah pemerhatian mama dan baba ya) soooo apalagi.. di bawanya kereta dgn penuh excited,, siap lambai2 tangan kat kakak lagitu... huuuuuuuu gumbiranya rasa hati dpt bawa kereta..(selama ni telan air liur je tgk kakak dan ayahsu willy dgn keta ni )


Haaaaa.. tgk lah tu.. excited dok tekan hon kat tgh stereng.. asal je tgk keta ni.. terus nak naik..

0 Comments