Alhamdulillah tadi telah melaksanakan tugasan sebagai pentazkirah untuk murid-murid perempuan tahun 6 SKSE sempena Kem Motivasi Tahun 6 yang bertempat di Hutan Lipur Bukit Bakar, Machang..
sementera murid2 lelaki ke masjid untuk solat jumaat .
tajuk yang dibawa tentang syurga dan neraka, dalam pada mendambakan syurga, disentuh juga tentang kewajipan sebagai seorang muslimah, kepentingan menutup aurat dan juga bahang api neraka yang panas...

dalam pada tu juga, aku mengajak adik2 ku utk berkelah di bukit bakar, sambil2 jaga naufal dan insyirah tatkala kakaknya memberi tazkirah... alhamdulillah planning menjadi..

ok enjoy pic yang sempat di snap selama berada di sana.. nanti ada sambungan lagi,. takleh nak upload pic, tenet slow bangat......

insyirah, ucu na dan farah anak kakti (teman sej-QAF ku )


hari ni mereka betul2 berkawan, selama ni,jumpa.. jeling2 je


sedang memberi tazkirah... back up oleh kakti, naufal nak susu kena stop , mujur kakti ada utk sambung,,,
tazkirah paling santai ....... :)

duta sedang mempromote keindahan BB

yaaaaaaaaaaaaa........ berenang jangan tak berenang

eh ...... turn left turn right ?




ok...... nanti kita sambung

0 Comments