Assalamualaikum dan salam ukhuwwah,

apa khabar semua? para guru pula macamana? bagaimana dengan Larian berlang 1 Sukan 1 Murid  1 Malaysia yang berlangsung semalam? seronok ke? atau penat ? Alhamdulillah, sekolah kami dapat melaksanakan dengan jayanya.

ok tinggalkan larian tersebut, sekarang nak citer pasal domain ku... emmm dah bertukar lagi... >>>>> <<<<<<< kenapa macam tu ? sayangnya...... ada kawan se biz online bertanya dan memberi komen... nama tu dah established dah...
* ada sebabnya... banyak sebabnya... * biarlah ia menjadi rahsia yang berlipat kemas dalam lipatan kenangan... ada pengajarannya .. bagi klu sikit aje..... ia berkenaan produk yang ku jual yang tidak mendapat sambutan dan ..... full stop..  ...

Alhamdulillah setelah lama memikirkannya, akhirnya keputusan dibuat, secara rasminya 29hb Jun 2011, satu nama domain baru didaftarkan. Kalau sebelum ini berurusan dengan Kak Lynn daripada Wanitaniaga.com tapi untuk kali kaklynn dah pindahkan semua client dia termasuk saya kepada RockSoft.com.my.  so sekarang ni semua urusan direct dengan rocksoft... alhamdulillah saya dapati mereka mesra pelanggan dan juga mudah berurusan serta cekap..
domain http://www.mamahusnashoppe.com/ akhirnya dapat didaftarkan dengan selamatnya...
kenapa memilih domain ni? kenapa tidak kekalkan dengan domain http://www.sutrahouse.com/
emm... mamahusna nama saya yang sinonim semenjak mula berforum dan beronline, saya merasa dekat dengan nama tersebut, sedangkan sutrahouse lebih kepada produk dan juga bukan nama pilihan saya sebenarnya... so tentunya kita akan lebih berminat dengan sesuatu yang lebih dekat dengan kita kan? begitu jugalah dengan saya. harapnya nama domain akan kekal dan lebih memberikan keuntungan kepada kami sekeluarga..
Insya Allah setelah website dapat di setup dan di edit sepenuhnya, saya akan mengadakan grand opening sale. beserta dengan mamahusna giveaway, tak pernah lagi buat giveaway sepanjang ber blog dari tahun 2007 hingga kini..
oh ya siapa2 rasa nak join give away dan juga nak tahu update dan aktiviti mamahusnashoppe.com bolehlah klik dan like fanpage  sebagaimana link di bawah ;
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/pages/Mamahusnashoppecom/228206623857304

0 Comments