Showing posts from 2013Show all
Jamuan Akhir Tahun Kelas 5C Meriah Walau Tak Ramai Hadir

Assalamualaikum   hari ni sekolah ganti yang menggantikan cuti hari Isnin baru ni... khusus ore kelate deh...  cuti sebab bola.. so ... hari ni seluruh kelas di SKSe mengadakan jamuan .. memandangkan hari Khamis tu…

Salam Aidil Adha

Assalamulaikum dan selamat sejahtera rasanya baru aje lepas sambut aidil fitri kan??? betapa cepatnya masa berlalu.. Insya Allah ... blog diari mamahusna akan kembali aktif  harapnya ada lah yang sudi singgah di sini.. dan mendap…

situasi tengahari tadi... 2 anak cikgu bergaduh dan ada sedikit kekasaran... berebut naskhah Al-Quran  sorang (Si A )claim dia dah cop (book) Al-Quran tersebut... yang mana semua Al-Quran di letak di rak yg sama. sorang lag…

Kakak dan hasil kerjanya

assalamualaikum  sudah lama tidak menulis tentang perkembangan kakak ...  bila penyakit 'M" melanda, inilah natijahnya... bersawang blog ... seolah-olah hidup segan mati tak mahu... tapi tuannya sihat …

assalamualaikum ehem.............. macam best aje baca tajuk tu kan? tambah2 macam suprise aje.. agaknya apa ya? tunggu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ya , nak bagitau ni  SPRINGSALE Sedang berlangsung di fanpage saya sesia…

Oh ... ada parasit tinggal dengan Naufal

Akhir januari baru-baru ni, di uji Allah dengan masalah kesihatan Naufal.. Naufal berubah sikap  1) mudah marah 2) tak selera nak makan 3)badannya panas  4) berat badan susut  risaukan suhu badannya naik mendadak, terus menerus &…