Blogwalking ke Blog Bonde pagi ni terbaca Segmen Share Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger .

Dah lama sangat rasanya tak join contest atau giveaway, "apa kata kali ni kita cuba."detik hati kecil. Ok, let's do it.

memandangkan tak banyak lagi resepi yang ada dalam blog ni, sebab baru nak up balik, so kita pilih resepi yang ada jelah
Resepi Gulai Ikan Kering Sedap menjadi pilihan untuk dikongsikan, boleh klik link di bawah link nya.



Moga mendapat idea untuk kalian yang buntu nak buat menu apa.

Jom lah sama-sama memeriahkan segemen yang dianjurkan oleh Mamapipie. Selamat berkenalan buat mama. Saya Sarah :)



Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger 


Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)
2. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com & https://cariblogger.com di dalam bloglist korang
4. Pilih satu resepi dalam blog korang yg korang nak share dgn mama dan paste perkataan beserta link ni di bawah post resepi korang tu.


3 Comments

  1. Salam.kenal.sarah .. tq support segment mama... sedapnya menu tu.. good luck ye

    ReplyDelete